Lösningar

LinkWatch har testats och använts i många telemedicinska lösningar i Europa sedan 2010.

Danmark

Under 2011 levererade IBM Danmark ett demonstrationssystem för telemedicinsk övervakning till Region Köpenhamn som testades av tre sjukhus för övervakning i hemmet av patienter som nyligen diagnosticerats med hjärtsvikt. Systemet baserades på LinkWatch i kombination med en serverlösning från IBM.

LinkWatchs integrerade lösning för kombinerad hälso- och äldrevård har levererats till flera kommuner i Danmark bland annat Skive, Vallensbaek och Gladsaxe.

LinkWatch har en permanent demoutställning på IBM Scandinavian Client Centre i Lyngby. LinkWatch har också integrerats med KMD, Danmarks största leverantör av välfärds- och sjukvårdsystem till kommuner.

England

The Chorleywood Health Centre utanför London har testat en LinkWatch lösning i primärvården för effektivare hantering av äldre diabetespatienter.

Frankrike

INSERM, French National Institute for Health and Medical Research, har använt en LinkWatch-lösning för anpassning av läkemedelsdosering till dygnsrytmen hos patienter med pancreatic eller kolorectal cancer.

LinkWatch ställs också ut på IBM’s Business Solution Center i La Gaude, Nice-Sophia Antipolis.

Grekland

Konstantopouleio General Hospital of Nea Ionia Agia Olga (KGHNI) använde en LinkWatch lösning i två år för att testa fjärrövervakning av patienter med hjärt- och lungproblem.

Spanien

Fundación Hospital Calahorra i Spanien använder LinkWatch för övervakning av lungsjukdomar (COPD).

Vivian EsquiviasLösningar